21-11-07

 

Lief Broertje,

Na toch wel even verschoten te zijn van het kleine waterpistooltje dat op de echo in beeld verscheen, stond je papa al snel te glunderen. Hij is toch wel heel blij dat hij een zoontje krijgt hoor!
Mama vindt het ook allemaal prima, nu kan ze weer op kleertjes-jacht, want roze rompertjes en vlindermotiefjes vind jij waarschijnlijk maar niets!
Mama vond het alleen vervelend dat we nu terug op zoek moesten naar een jongensnaam, want die leken we maar niet te vinden, terwijl onze naam voor een meisje al lang vaststond. Maar vandaag hebben we de knoop doorgehakt en de naam gekozen die jij waarschijnlijk je hele leven zal mogen meedragen. Hopelijk ben je er blij mee!

Lieve Maren,

Je leert zo snel bij! Je begrijpt al zoveel van wat we zeggen en begint ons ook stilaan vanalles duidelijk te maken. Mama vindt het heerlijk als je haar buik knuffelt en je broertje kusjes geeft. Je bent een deugeniet en zal later zeker niet de braafste van de klas zijn, maar je hebt echt een hart van goud! Wat hopen we dat je broertje op jou zal lijken!

Kusjes lieve schatten van me!

21:18 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt Voor het mailtje.... zo ben ik weer op de hoogte van het baby gebeuren daar bij jullie... ;-)
echt super dat er nu ook een broertje komt voor Maren, en de mama en papa zullen wel een leuke naam gekozen hebben voor het broertje.
Veel succes nog met de zwangerschap!en met Maren die steeds groter en groter wordt!
Dikke zoen

Gepost door: Caroline | 24-11-07

De commentaren zijn gesloten.