30-07-07

 

Dag mijn kleine kapoentjes!

Morgen mag mama maar de huisdokter om bloed te laten trekken en op 23 augustus mogen we naar de gyneacologe voor Ukkepukjes eerste echo! Spannend allemaal!

Mama ervaart al een heleboel zwangerschapskwaaltjes; ik ben snel buiten adem, lichtjes misselijk en walg alweer van een aantal lekkernijen. Mama zou ook de hele dag kunnen slapen, maar Maren zorgt er wel voor dat dit niet gebeurd! En het toilet ziet mama ook regelmatiger komen en gaan dan anders...

Wat ben ik toch blij! Een schat van een dochter en een wondertje in mijn buik!

KNUFFEL

14:26 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Een dikke proficiat met jullie tweede zwangerschap!! Wat is dat snel gegaan zeg ;-) Ik wens je een zalige zwangerschap toe en geniet er vooral van!!

Gepost door: Mama van Yasmina | 30-07-07

Lang verwacht... Elaba,
Hier ben ik weer... lang geleden, maar niet vergeten!

Ik wil jullie eerst feliciteren met jullie zwangerschap! Echt een dikke proficiat! MAren zal wel blij zijn als er binnenkort een broer of zus bij komt!

ondertussen lijkt het alsof iedereen in mijn omgeving zwanger is! Niet te doen! Maar wij houden voorlopig nog even de boot af, tot als we getrouwd zijn (volgend jaar 5 juli) (en stiekem hopen we dat ons huisje dan ook al een beetje meer af zal zijn....)

Ik ga je laten, mail me gerust nog eens!

Dikke zoen

Gepost door: Caroline | 01-08-07

De 1ste echo wat leuk! Binnenkort heb je een beeld van je nieuwe wondertje.
Er is blijkbaar weer een heuse babyboom want overal waar ik lees , of zelfs in de dichte omgeving zijn er koppels zwanger.Ik hou me voorlopig nog even bezig met de opvangkindjes vooraleer we zelf een wondertje op de wereld zetten.
xxx

Gepost door: cica | 02-08-07

proficiat!!! heerlijk nieuws is dit! ik kijk samen uit naar die eerste echo!

Gepost door: An | 02-08-07

Gefeliciteerd!! Natturlijk dacht ik er pas vandaag aan: "ach, Stef had nog een blogje"... Nu ben ik dan snel komen piepen, en wat is ie mooi geworden!!
Hopelijk wordt het een prachtig 'eerste' kiekje van de nieuweling volgende week!

Dikke kussen voor Maren van Mila
En groetjes van ons allemaal aan jullie allemaal

Gepost door: Brien | 16-08-07

De commentaren zijn gesloten.