25-08-06

*Zucht*

Nog 16, maximum 26 dagen... Maar mama is het momenteel zo beu... De combinatie van het slechte weer, de steeds vaker voorkomende voorweeën, de slechte nachten met als gevolg slaapgebrek, het feit dat ik amper nog iets zelf kan (bukken enz...) en het verlangen om jou te ontmoeten en vast te houden... die combinatie doet mama zó verlangen naar de bevalling! Elk moment heb ik zin om te zeggen: "Kom maar meisje, kom er nu maar uit." Ik weet dat ik zou moeten verlangen dat je je tijd uitdoet en ik weet dat ik nadien mijn bollebuikje en jouw gewiebelwobbel zal missen... Maar op dit moment wil ik gewoon heel graag jou gezond en wel op de wereld zetten... Al is het dan twee weekjes te vroeg...

Stout he? Ik weet het... Maar soms zijn zelfs mama's stout... Echt waar.

Kusje lieverd, en blijf ondanks mijn verlangen toch maar zitten tot JIJ er klaar voor bent!

14:03 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

aftellen ... Oooh zooo herkenbaar!!!
Succes! Het duurt nu echt niet lang meer!

Gepost door: dinges | 25-08-06

Zoooo Lief gezegd van jou! Als jullie meisje dat ooit allemaal gaat lezen, gaat ze nog veel meer beseffen wat voor een lieve mama en papa ze wel heeft!

Dikke zoen

Gepost door: Caroline | 25-08-06

Ik dacht net hetzelfde al jij toen ik zover was in mijn zwangerschap ;-)
Maar al bij al is het maar goed dat onze kleine meid nog even blijven zitten is toen... En jullie meisje zal inderdaad zelf wel beslissen wanneer ze komt ;-) Maar ze zal er snel zijn, ookal is 'snel' nu heel traag voor jou! Ik ben écht benieuwd naar de eerste foto's van jullie dochtertje! Ik tel mee af hoor!!
In ieder geval: doe het goed!! Veel succes!!

Gepost door: Mama | 25-08-06

De commentaren zijn gesloten.