20-08-06

37 weken!

Vanaf vandaag kunnen we, als alles goed gaat, polyklininsch bevallen! Dat wil zeggen dat we na de bevalling al snel weer naar huis gaan en met z'n drietjes in ons eigen nestje kunnen rusten... En niemand die binnen kan zonder bellen!

Het heeft er wel eventjes om gespannen, want donderdagavond had mama heel veel last van (voor)weeën. De vroedvrouw op de materniteit zei dat ik een warm bad moest nemen en als het nadien niet beter was, toch best even langskwam om aan de monitor te liggen. Na een warm bad, kwamen de (voor)weeën nog steeds om de 5 minuten en waren ze nog even benauwend en pijnlijk, dus reden mama en papa vol spanning naar het ziekenhuis, mét ons koffertje in de auto... De monitor wees uit dat mama inderdaad al wat ferme (voor)weeën had, maar nog niet écht regelmatig. Mama had ook nog maar een kleine centimeter ontsluiting en hoefde dus nog niet te blijven. De rest van de nacht heeft mama liggen puffen, maar 's morgens was er geen vuiltje meer aan de lucht.

De afgelopen twee nachten bleef het vrij rustig, met een kleine (voor)wee om het half uur-uur... Dus alles is weer een beetje stilgevallen... Dinsdag naar de gyneacologe, eens kijken of we er nog een centimetertje bij hebben gekregen... Dat is er weer eentje minder dat we op de dag van de bevalling zelf moeten verwezenlijken he  Maar blijf toch nog maar wat zitten!

Dikke zoen van je papa en mama...

12:36 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

spannend Seg, amaai je kan een mens doen verschieten ze! Zo effie voorweeën laten komen. De mama is goed verschoten denk ik! die kleine meid maakt het jullie niet makkelijk he!

Ik ga sebiet naar maanrock mechelen! Je kan ook naar de muziek luisteren op maanrock.be en dan op maanrockradio klikken! Leuk hoor! Je kan natuurlijk ook afkomen maar doordat het niet zon mooi weer is zal het niet zo leuk zijn vrees ik.

Dikke zoen

Gepost door: Caroline | 20-08-06

Amai, dit moet jou toch echt vreselijk zenuwachtig maken? Ik heb mijn eerste wee pas gevoeld 3 uur voor ons dochtertje geboren werd :-D Maar van mijn vreemde weeën was niets te zien op de monitor!
Ik heb zo het gevoel dat het niet meer lang gaat duren voor jullie jullie dochter mogen verwelkomen!! Ik wil je bij deze alvast énorm veel moed en succes wensen. Het klinkt misschien raar, maar geniet ervan!! Vooral dan van het moment dat je je dochter eindelijk in je armen kan nemen, onvergetelijk!! Succes!!!

Gepost door: Mama | 20-08-06

De commentaren zijn gesloten.