11-08-06

Nog 30 dagen...

Nog 30 dagen... Hoe meer ik naar jouw geboorte uitkijk, hoe "banger" ik ook word... Hoe graag ik je ook wil vasthouden, mama worden is dé grootste verandering die ooit in mijn leven gaat plaatsvinden... Gaat alles goed gaan? Ga ik aan alles gedacht hebben? Gaan we snel wennen aan elkaar? 1001 vragen spoken door mijn hoofd. Ik had verwacht bang te zijn voor de bevalling, maar die ga ik nog steeds met opgeheven hoofd tegemoet... overtuigd dat ik dat klusje wel eens gauw zal klaren  Ben eens benieuwd!

Woensdag zijn we naar "Doekjes en Broekjes" in Leuven geweest en hebben we een paar stoffen luiers meegenomen om uit te proberen. Dus als alles vlot gaat, word jij een "stoffen-luier-baby"

Verder hebben we eindelijk je geboortekaartjes geregeld. Maar omdat je mama weer iets speciaal wilde, zal je wel moeten blijven zitten tot 29 aug, want dan kunnen we ze pas afhalen! (En anders hebben we wel een back-up plannetje hoor )

Zoentjes, klein wiebelkontje,

11:18 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Vreemd hoe herkenbaar dit allemaal is! Ik wist van in de vijfde maand precies op welke dag ik ging bevallen en was ervan overtuigd dat ik de week daarvoor niks meer zou slapen uit angst. Maar vreemd genoeg kwam die angst er maar niet. Ik was alleen heel ongeduldig, ik wou haar eindelijk zien, weten hoe ze eruit zag! Heel erg nieuwsgierig.
En als het een troost kan zijn: de bevalling was inderdaad een piece of cake en we waren ongelooflijk snel aan elkaar gewend. Ondertussen is ze 8 maanden en samen met mijn man, de liefde van mijn leven. :)

Gepost door: Talforhtes | 11-08-06

Gek genoeg Ja, gek: hier nog 55 dagen dus ;), maar ook ik heb het gevoel dat september wel eens de maand zal zijn waarin onze beebje zich voor het eerst gaat laten horen. Niet dat iets erop wijst dat het zo is, maar een sterk gevoel van...

Laatste maand te gaan voor jou! Ik wens jullie veel succes met de laatste loodjes!

PS. hier ook een katoenen-luier type, maar wij krijgen ze van de gemeente!

Gepost door: brientje | 11-08-06

hey mams, vol spanning tel ik mee af!
Wees gerust; tegen de tijd dat je weeën beginnen, vergeet je even alle 'ongerustheid'. En je gaat dat prima doen!!!

Gepost door: dinges | 11-08-06

Wees gerust, alles zal wel loslopen! Dat wennen aan elkaar, dat gaat vanzelf en de bevalling hopelijk ook ;) Geniet er in ieder geval van, van die eerste minuten met je dochtertje!!

Gepost door: Mama | 11-08-06

Elaba, volgens mij moet je helemaal geen angst hebben voor de bevalling, ik bedoel daarmee met het wennen en dergelijke... Volgens mij ga jij dat supergoed doen, want je verlangt er ook zo hard naar! Dus dat komt allemaal in orde! Geen paniek!

Dikke zoen

Gepost door: Caroline | 11-08-06

De commentaren zijn gesloten.