02-08-06

Papa's neusje?

Gisteren gingen mama en papa weer naar de gyneacologe. Als je er vanaf nu uit wil, houden ze je niet meer tegen... Maar blijf toch nog maar een paar weekjes zitten, kleine meid!

Alles was nog steeds piccobello in orde met je. Je bent volgens de computer wel letterlijk een 'kleine' meid... Als ze 100 kindjes van klein naar groot op een lange rij zouden zetten, zou jij 25ste staan... Maar zo lang je kerngezond bent, kan mama alleen maar blij zijn dat ze een klein kindje op de wereld moet zetten he

Je liet je gezichtje nog eens zien! En mama vond dat je precies wel echt papa's neusje had! We zullen nog even moeten afwachten... Ook was je precies ergens op aan het knabbelen... en... je papa knabbelt altijd op zijn eigen tong! Wie weet heb jij dat "gekke trekje" ook al!

Nog altijd geen striemen op m'n buik, maar die op mijn billen beginnen zich precies wel naar voren voort te planten... Maar we blijven smeren en duimen he!

Vandaag gaan we je suikerboontjes verder af maken... Papa helpt goed, lief van hem!

KUSJES

11:06 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Jullie kleine dochter doet het precies allemaal heel goed daarbinnen. Het doet me een plezier om te lezen dat alles ok is. Ik zal van hier ook een beetje duimen dat je striemen wegblijven, wat dat is inderdaad niet zo mooi eh. Maar als ze komen, moet je het niet aantrekken, das volkomen normaal eh.

Ik ben echt blij dat het goed gaat met jullie!
Dikke zoen,

Gepost door: Caroline | 03-08-06

Hopelijk blijft alles zo goed gaan als nu en blijf je bespaard van striemen op je buik ;)

Gepost door: Mama | 04-08-06

smeren smeren en smeren , dat is de boodschap!Meer kan je er toch niet tegen doen.Het begint al te koren he?Spannend zeker , die laatste weken?

En , zijn de suikerboontjes al klaar geraakt of heb je nog hulp nodig?hihi , mmm , dat vindt ik nu eens iets lekkers om eens te kunnen snoepen zie.
:-)

Nog een fijn weekend!
groetjes

Gepost door: cica | 05-08-06

De commentaren zijn gesloten.