24-07-06

Suikerboontjes

Dag kleine schattebout!

Mama is afgelopen week je suikerboontjes gaan halen, nu kunnen we stilaan beginnen vullen... Want hoe langer hoe meer geef je me het gevoel dat je niet van plan bent tot september te blijven zitten. Eens kijken wat de gyneacoloog er volgende week dinsdag van zegt. Hopelijk beeldt mama het zich allemaal maar in he!

En dan maar te hopen dat de suikerboontjes het houden met dit overdreven warme weer! Ik ga ze zo koel mogelijk zetten, maar zijn er nog echte koele plekjes als dit weer nóg een week standhoudt?

Dikke kussen,

11:02 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

elaba Hier in mechelen is alles goed hoor, tis hier ook elendig warm ze. De reden dat ik nog steeds geen mailtje gestuurd heb, is dat ik nog niet veel tijd heb gehad... Steven zijn neven zijn afgekomen, we zijn naar zee geweest, we hebben in ons huisje gewerkt,... Er komt precies geen einde aan. En hoe zit het met jou buikje? Kan je het een beetje verdragen die warmte, want ik heb last gehad van de zon maar ik kan begrijpen dat jij nog 3 keer zo erg last hebt van dat warme weer....

Seg nu heb ik hier al zoveel geschreven, khad je beter een mailtje gestuurd... :)

Dikke zoen

Gepost door: Caroline | 24-07-06

Ik had ook dikwijls het gevoel dat onze dochter het geen 40 weken ging uithouden in mijn buik, maar ze is toch wel 40 weken en 4 dagen blijven zitten... :)

Gepost door: Mama | 24-07-06

suikerboontje Hei, die van ons zijn van gisteren klaar... Erg he, zo vroeg? Suikerboontjes kunnen goed tegen de hitte hoor, geen probleem! De mijn zijn toch niet gesmolten, en heb ze al een dikke maand in huis. Hihi

Veel plezier met vullen: hou het maar voor de niet-interessante momenten dat je alleen zit, of als het iets minder is om buiten te gaan. ;)

Gepost door: Brien | 29-07-06

De commentaren zijn gesloten.