19-07-06

Mama wordt een waterballonnetje...

Hallo kleine meid!

Jij amuseert je nog te pletter daar binnen in mijn buikje he... Lekker in je eigen privézwembadje, 37°C...

Had je mama nu ook maar een zwembadje... Want de temperatuur buiten scheelt amper een graadje met de temperatuur in mijn buik!

Ondertussen krijgt mama dikke vingers, voeten, benen... Als het zo nog even doorgaat, ben ik binnen de kortste keren een echte waterballon!

Elke medaille heeft een keerzijde... We hebben het geluk gehad dat we vanaf de allereerste maand prijs hadden en ik zwanger was van jou. Maar als het nu twee maandjes langer had geduurt, dan was het wel ietsje frisser geweest tegen de tijd dat mama op haar dikste was

Maar ik zou voor geen geld van de wereld willen ruilen hoor kleine meid! Voor jou doorsta ik zomers van 50°C als het moet! (Maar alleen als het moet he )

KUSJE

12:09 Gepost door Mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het moet nu echt wel enorm moeilijk zijn voor alle bijna-mama's. Ik heb het ook nog eventjes moeten doorstaan, maar ben toch blij dat ik deze hitte niet meer moet doorstaan met een dikke buik!! Maak er toch het beste van en geniet nog zoveel mogelijk van die dikke buik want je zal hem achteraf missen ;)

Gepost door: Mama | 20-07-06

Hier in huis is het nog goed te vertoeven. Het is de langste hittegolf ooit hier (gemeten op Kleine Brogel he), duurt al 23 dagen, en er komen zeker nog een paar daagjes bij! Hoop dat het allemaal nog lukt met de dikke buik!

Bij u vandaag nog 50dagen zie ik! Bij mij zijn het er 25 meer: mooie getallen ;0) Weet niet of je al veel bent bijgekomen? Bij komt er niet veel aan, blijf steken op die 2kg (boven startgewicht).

XXX

Gepost door: brientje | 22-07-06

De commentaren zijn gesloten.